VAN / ÖZALP - 3 Nisan Ortaokulu

Abdullah YILMAZ

May

Bitlis ilinde düzenlenen Okul sporları Halk Oyunları Bölge yarışmasında Van ilimizi temsil eden okulumuz, yarışmada derece alarak Türkiye finaline gitmeye hak kazandı. İlçe Kaymakamımız Sn. M. Emin NASIR ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. M. Cüneyt ARVAS, öğrencilerimizi ziyaret edip madalya ve başarı belgelerini verdiler.

Şbt

Rehberlik servisinin okula davet ettiği Hacettepe üniversitesi tıp fakültesi öğrencisi, okulumuzun 8. Sınıf öğrencilerine motivasyon konulu etkinlik sınıf öğretmenleri işbirliğiyle yapılmıştır. Etkinliğimizde konuğumuz, hangi süreçlerden geçtiği, nasıl bir çalışma stratejisi uygulayıp başarı sağladığı vs. gibi konulardan soru cevap şeklinde konuşma yapmıştır.

Şbt

Okulumuzda, uzmanların da katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

Ock

Müdürümüz Sadullah Karabulut, son yapılan deneme sınavında başarılı olan ve bu ay en çok kitap okuyan öğrencilerimize hediyelerini verdi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Ekm

Okulumuzda, olası bir depremde personel ve öğrencilere can ve mal kaybını en aza indirecek eğitimi vermek amacıyla deprem tatbikatı yapılmıştır.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bugün düzenlenen karne töreniyle sona erdi. Karne törenimize katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Faruk Gürkan, öğrencilere tatilde dinlenme, gezme, eğlenmenin yanı sıra bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek başarı dileklerini iletti. Yorucu geçen bu yılın ardından başta emek veren, fedakârlık gösteren öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

İlçe geneli ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında okulumuz ilçe birincisi olmuştur. Şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Emin Nasır'dan alan öğrencilerimiz büyük bir mutluluk yaşadılar.

May

8. sınıf öğrencilerimizin LGS öncesi moral, motivasyonlarını arttırmak amacıyla sinema etkinliği düzenlendi. İlçemiz Yatılı Bölge Ortaokulunda açılan sinemaya giden öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdiler. Misafirperverliklerinden dolayı YBO'ya teşekkür ederiz.

Nis

3 Nisan Özalp İlçemizin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 104 yıldönümü, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, okulumuz tarafından hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Onlar hayatımızın en güzel varlıkları; kimi annemiz, kimi kardeşimiz, kimi arkadaşımız, kimi kızımız... 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun...

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında, ilçemiz Kaymakamı Muhammed Emin Nasır'ın da katılımlarıyla  okulumuzda deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Ara

8.sınıf öğrencilerimizin LGS sınavı öncesi moral ve motivasyonlarını arttırmak ve velilerimizi LGS süreci hakkında bilgilendirmek amacıyla öğretmen ve idarecilerimiz tarafından veli ziyaretleri yapılmaya devam ediliyor. Hedefimiz bütün öğrencilerimizin velilerine ulaşmak.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan videolar tüm sınıflarımızda izletildi.